ΣΚΟΠΟΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά και τις οικογένειές τους, την απαραίτητη ενημέρωση, αναφορικά με θέματα που άπτονται της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και της ψυχοκοινωνικής υγείας των παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους.

Αφορμή στάθηκε η διαπίστωση της ολοένα και αυξανόμενης ανάγκης για σύνδεση θεωρίας και πράξης στην Ελληνική πραγματικότητα αλλά και η εφαρμογή των σύγχρονων διεθνών δεδομένων.

 

Οι σκοποί της εταιρείας έχουν αναπτυξιακό και επιστημονικό χαρακτήρα και ουδέποτε κερδοσκοπικό:
α) Η συμβολή στην ανάπτυξη και προαγωγή της Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής.
β) Η ενημέρωση των Αναπτυξιολόγων, αλλά και άλλων ειδικών ιατροπαιδαγωγικών επαγγελματιών,
οι οποίοι ασχολούνται διαθεματικά με την Αναπτυξιακή και Συμπεριφορική Παιδιατρική, καθώς
και γονέων αναφορικά με σχετικά θέματα.
γ) Η ελεύθερη ανταλλαγή επιστημονικών πληροφοριών και η ελεύθερη διακίνηση ιατρικών επιστημονικών ιδεών σε πανελλήνια και διεθνή κλίμακα.
δ) Η συνεργασία με επιστημονικούς και πνευματικούς εν γένει φορείς, ελληνικούς ή διεθνείς,
για την υλοποίηση των προαναφερομένων σκοπών.
ε) Η έρευνα σε διεθνές επίπεδο επιστημονικών θεμάτων, τα οποία έχουν σχέση με την Αναπτυξιακή και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής

 

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής είναι Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και θα λειτουργεί και ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση - ΜΚΟ, με δυνατότητα δημιουργίας δικτύου παραρτημάτων σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

Περαιτέρω στόχοι μας είναι η διαθεματική υψηλή εκπαίδευση σε ιατροπαιδαγωγικά θέματα, η προαγωγή της Πρώιμης Ανίχνευσης και Παρέμβασης, σε κάθε είδους αναπτυξιακή διαταραχή, η διεξαγωγή εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων, προγραμμάτων πληροφόρησης και ενημέρωσης κοινού και ιατροπαιδαγωγών και η εκπόνηση μελετών και προκύρηξη επιστημονικών διαγωνισμών.

 Τα μέλη της Εταιρείας έχουν προτεραιότητα εγγραφής σε όλα τα σεμινάρια, όπως επίσης και δωρεάν σεμινάρια που προσφέρονται μία φορά τον χρόνο τουλάχιστον. Αυτά θα ανακοινώνονται εγκαίρως τόσο με εμαιλ όσο και με προσωπική τηλεφωνική επαφή.

Επίσης τα μέλη έχουν μόνιμη έκπτωση στα σεμινάρια που διοργανώνονται, η οποία ανακοινώνεται κατά περίπτωση.

Φιλοδοξούμε τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ να γίνουν πυρήνες κατά τόπους και να μπορούμε να διεξάγουμε προγράμματα πρόληψης και ενημέρωσης, όπως και προσωπικής επαγγελματικής κατάρτισης. Στα άμεσα σχέδιά μας, είναι η δημιουργία προγράμματος πρόληψης σε απομακρυσμένες από την Αθήνα περιοχές, όπως και Σχολές Γονέων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ όπως επικοινωνούν μαζί μας. Πληροφορίες θα ανακοινώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα μας, www.paidiatriki.org

 

Μπορείτε να γίνεστε Μέλη της ΕΕΑΣΠ, αποστέλλοντάς μας τα στοιχεία επικοινωνίας και την επαγγελματική σας ιδιότητα στο drdimi@yahoo.com

Το κόστος εγγραφής είναι στα 30 ευρώ ετησίως και μπορεί να κατατίθεται στον λογαρισμό τραπέζης Πειραιώς

  υπ'αριθμόν 5079-052212-131, στο όνομα Δημητρίου Δημήτριος του Κωνσταντίνου.

Δια εμβάσματα από το εξωτερικό ο αριθμός IBAN είναι GR60 0172 0790 0050 7905 2212 131

Στην αιτιολογία παρακαλώ όπως αναφέρετε όνομα και την φράση "Αίτηση Μέλους Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής" ή ΕΕΑΣΠ.

Επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6947908479 ή στο 6994138988 σε περίπτωση που δεν λάβετε εντός δύο ημερών κάποια απάντηση.

 

Για επιστημονική ενημέρωση και για ενημέρωση για τις εκδηλώσεις μας επίσης, 
παρακαλώ όπως εγγραφείτε δωρεάν στην ομάδα google Paidiatriki,
προσθέτωντας απλά το εμαιλ σας .

Ομάδες Google
Εγγραφή στην ομάδα paidiatriki
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα

Make a free website with Yola